Behandelingen en produkten

Man of vrouw, jong of oud, iedereen is gebaat bij een goede voetverzorging. Het hele gewicht van het lichaam rust immers op onze voeten. Pijnlijke voeten kunnen zelfs ongemerkt de lichaamshouding veranderen waardoor rug- of nekklachten kunnen ontstaan. Preventief de voeten laten verzorgen door een ProVoet Medisch pedicure voorkomt veel ongemakken.Met name mensen die beroepshalve veel staan of lopen,of diabetici, reumapatiënten, ouderen, mensen met de ziekte van Parkinson of een andere spierziekte zijn gebaat bij een regelmatige voetbehandeling. Dit geldt ook voor sporters. Zijn de voeten goed verzorgd en in perfecte conditie, dan zijn sporters sneller, wendbaarder en uiteindelijk succesvoller. Voor een overzicht van de behandelingen en de tarieven verwijs ik u naar de overige pagina’s.

Producten
De praktijk werkt met natuurlijke producten, zoals een algeheel verzorgend huidproduct, Oléo-Calcaire van Gifrer. Deze crème kunt u voor zowel uw voeten als lichaam gebruiken en is samengesteld uit 100% olijfolie. Het bevat geen conserveringsmiddelen, parabenen en parfum en kan tevens gebruikt worden tegen roodheid en irritatie.

Als anti-drukmiddel verkoopt de praktijk o.a. Wandelwol. Dit 100% natuurprodukt is eenvoudig aan te brengen en zeer geschikt voor alle sporters bij blaren en voet-ongemak.

Tevens kunt u in de praktijk een cosmetische nagellak van het merk Orly breathable kopen. Deze nagellak is speciaal ontwikkeld voor schimmelnagels en bevat zowel base en topcoat als ook een verzorgende olie. De nagellak is luchtdoorlatend zodat de schimmel niet kan woekeren onder de nagellak. Het aanbrengen van een eventuele anti-schimmel tinctuur kan gewoon door blijven gaan.

Nieuw in de praktijk zijn de Ocram produkten. Geitenboter balsem 10.99 euro, creme 10.50 euro en lotion 11.50 euro. De eelt en kloven creme en paardenbalsem bedragen 11.99 euro. Deze produkten met Aloe vera & Olijfolie zijn naar ambachtelijk recept gemaakt. Kalmerend en verzachtend bij huidaandoeningen. Zonder parfum, parabenen, en kleurstoffen. In de praktijk kunt u de produkten afhalen op een afgeproken dag en tijdstip.