Cosmetische behandelingen

Bij een cosmetische behandeling staat alles in het teken van verwennen:
Begin zo’n behandeling bijvoorbeeld met een ontspannen voetbad met etherische oliën, gevolgd door een scrub die alle dode huidcellen verwijdert, de bloedsomloop stimuleert en de porën opent.
Hierna kunt u een Signora Collina voetmasker nemen: een 100% natuurlijk product. U kunt kiezen uit een verkoelend of een verwarmend masker dat met folie wordt afgedekt, 10 minuten intrekt, waarna het met warm water wordt afgespoeld. De huid is hierna optimaal gevoed en voelt heerlijk zacht aan.Tenslotte kunt u een voet- en/of onderbeenmassage ondergaan. Een dergelijke ontspannende massage voert de afvalstoffen af en stimuleert de bloedsomloop. Het is gebleken dat een massage zorgt voor een toename van het aantal witte bloedlichaampjes. Dat betekent dat het immuunsysteem wordt versterkt en stress wordt verminderd.

Bij masseren komt het hormoon oxytocine vrij. Dat is een hormoon dat een gevoel van veiligheid en geborgenheid geeft en dat ervoor zorgt dat men beter bestand is tegen spanning. Een goede reden om uzelf regelmatig te laten masseren. Kortom, een ideale afsluiting van de pedicurebehandeling.