Beoordelingen

Reviews overgenomen van www.pedicure-gids.com:

Voor de meest recente beoordelingen klikt u op bovenstaande link van de pedicure-gids

27 juni 2018 | Daan de Vries
Top pedicure!

Op aanraden van mijn vriendin ben ik dan eindelijk langs geweest bij Karina. Ik sport veel en loop vaak hard, waardoor ik last heb van veel eelt. Ik ga nooit naar de pedicure omdat ik er eigenlijk niet mee bezig ben. Na aandringen van mijn vriendin besloot ik toch eens te gaan. Karina behandelde mijn voeten vlot en vakkundig; ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zulke gladde voeten had. Ik ben blij met het resultaat en kom zeker nog een keer terug. Karina is erg professioneel en heeft mijn voeten uitstekend behandelt.
Waardering:
10.0
24 maart 2018 | Joan Di Luca
Vakkundige pedicure met een groot hart

Wanneer je last hebt van ingegroeide nagels is het belangrijk om een goede en vakkundige pedicure te vinden. Tenslotte wil je graag een fijne relatie opbouwen met iemand waarvan je regelmatig haar diensten gebruik van moet maken. Na lang zoeken heb ik die eindelijk gevonden. Karina is vakkundig, vriendelijk en zorgzaam. Inmiddels kom ik al zeker 6 jaar met plezier in haar praktijk.
Waardering:
10.0
23 augustus 2017 | Antje
Perfect geholpen

Ik ben net voor de derde keer geweest. Wordt altijd goed geholpen in rustige en aangename sfeer. Ook ben ik zeer te spreken over Karina`s goede adviezen en vakkundigheid. Zij denkt echt mee en stelt goede vragen om de beste oplossing te vinden. Belangrijk voor mij: Ik ben van veel pijn af, en uiteraard zijn mijn voeten na elke behandeling super verzorgd. Voetpraktijk Branding in een echte parel in Waardhuizen. Deskundigheid en vriendelijkheid van Karina, frisse praktijk, prachtig uitzicht, altijd een aangename behandeling, onopdringerig, zeer redelijke prijs. Handig: klein assortiment voetverzorgingsproducten te koop.
Waardering:
10.0
30 juni 2017 | Conny Keizer
Het hele jaar door mooie, verzorgde voeten

Jaren geleden heb ik op aanraden van mijn zusje een afspraak gemaakt met Karina. Ik had een pijnlijke ingegroeide teennagel. Zij heeft mij daar op zeer vakkundige wijze van af geholpen. Ik heb verder geen ‘probleem’ voeten maar ga toch elke 5 weken naar haar toe. Waarom? Om mijn nagels goed te laten knippen en vijlen, eelt verwijderen etc. etc. Mijn voeten hoef ik niet te verbergen. Ze zien er altijd tip top uit. En als kers op de taart is Karina een hele, fijne vrouw waar ik in de afgelopen jaren een waardevolle band mee opgebouwd heb. Mijn advies is: gun je voeten regelmatig een goede pedicure behandeling. Je voorkomt ook problemen hier door.
Waardering:
10.0
21 mei 2016 | Evelien Philipsen
Lief, geduldig, niet te duur en prachtig uitzicht

Een perfect adres is voetpraktijk Branding. Je kan hier je voetjes met liefde laten behandelen door de geduldige en lieve Karina. Ik ga hier altijd zeer ontspannen weer vandaan mede door het prachtige uitzicht!
Waardering:
10.0
9 mei 2016 | Peggy
Topkwaliteit en buitengewoon zorgvuldig

Dankzij de zeer vakkundige en zorgvuldige aanpak van Karina is er een eind gekomen aan pijnlijk ingroeiende teennagels. Een sympathieke vakvrouw met verstand van zaken en een goed gevoel voor haar klanten.
Waardering:
10.0
21 april 2016 | Samantha van Leeuwen
Vakkundig, professioneel, positief en meedenkend

Een aantal jaren geleden kwam ik voor het eerst bij Karina binnen ivm een likdoorn. Deze kwam vaak en in een korte periode terug en bleek zeer hardnekkig, vanwege mijn liefde voor stijldansen. Karina adviseerde mij om vaker langs te komen in de begin periode, zodat we uiteindelijk de likdoorn konden bestrijden en deze niet meer zo snel zou terugkomen. Ik volgde haar advies en kwam om de 2/3 weken bij haar langs voor aan aantal maanden. Uiteindelijk bleef de likdoorn weg en heb ik tot de dag van vandaag geen last meer gehad.
Karina is een lief, vakkundige en positieve vrouw. Een bezoek bij haar, uitkijkend op de natuur wat zij achter haar huis heeft liggen, is erg leuk en gezellig. Zij behandelt haar klanten met veel zorg en denkt ook graag met je mee. Ik woon nu een aantal jaren in Amsterdam, maar Karina blijft mijn pedicure. Ik rij graag naar Amstelveen om een behandeling bij haar te krijgen. Mijn voeten voelen altijd als ‘herboren’ als ik de deur uitstap. Het is een zeer vakkundig en professionele pedicure met veel specialismen. Ik beveel haar bij iedereen aan!
Waardering:
10.0
15 maart 2016 | Barbara
Heerlijk!

Nog nooit een pedicure behandeling ondergaan, want nogal gevoelige voeten. Karina is echter zo attent en bekwaam, het was een heerlijke behandeling!
Waardering:
10.0
8 december 2015 | Hyacintha
Voetjes in de lucht

Ik voel me op me gemak in de stoel. Veel mensen zouden ook een eng gevoel kunnen krijgen als ze de behandelkamer binnenkomen omdat het lijkt alsof je naar de tandarts gaat. Niets is minder waar, Karina stelt je meteen gerust door haar vriendelijkheid en je iets te drinken aan te bieden. Je kan volop genieten van alle rust en het mooie uitzicht tijdens de behandeling.
Waardering:
10.0
4 december 2015 | Madelon Parijs
Zeer opgelucht na de behandeling

Uitstekende behandeling door Karina na het verhelpen van klachten rond ingegroeide teennagel. Tenslotte heerlijke massage gekregen. Zeer tevreden!
Waardering:
10.0
8 juni 2015 | Henk Willemsen
In goede handen

Kreeg haar praktijknaam door van vrienden en direct bij binnenkomst al een goed gevoel. Deskundig en prettige behandeling.
Waardering:
10.0
7 juni 2015 | Annette Lim
Gezonde voeten!!

Dankzij de regelmatige bezoeken aan Karina die met grote toewijding mijn voeten verzorgt ben ik verzekerd van goede en gezonde voeten!!
Waardering:
10.0
28 mei 2015 | Marloes van der Veen
Aanrader! Zeer professionele en prettige pedicure

Het is een genot om naar Karina te gaan! Ze is heel professioneel en vakbekwaam. De behandeling is pijnloos en ik kom altijd met heerlijk zachte, eeltvrije en ontspannen voeten bij haar vandaan. En Karina is zo vriendelijk en gezellig. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om met haar te praten, maar weet dat ze ook heel goed doorheeft wanneer een klant behoefte heeft aan rust. Ze heeft alle aandacht, je voelt je echt verwend. De praktijk is ruim en schoon en vanuit de stoel heb je een prachtig uitzicht over de weilanden. Zoals iemand al schreef: je komt voor je voeten maar je gaat totaal ontspannen de deur weer uit. Kortom, ik kan deze pedicure van harte aanbevelen!
Waardering:
10.0
5 mei 2015 | René Snoek
Fantastische behandeling

Ik wilde nooit dat iemand aan mijn voeten zat. Op advies van mijn vrouw toch naar Voetpraktijk Branding gegaan. Wat een goede behandeling. Terwijl ik geholpen werd had ik een prachtig uitzicht over de weilanden waar een meerkoet een nest had gemaakt en de schapen en lammetjes rond liepen./div>
Waardering:
10.0
13 augustus 2014 | Bram van den Berg
Geen bloederige toestanden

Ik heb opdracht van mijn omgeving je te complimenteren met het resultaat van je werk aan mijn onderstel. Zelf ben ik ook blij hiermee: ik durf mij nu “schaamteloos” in sandalen te vertonen. Wat je aan mijn voeten hebt gedaan is een klein wonder, (bijkomend voordeel) ik vind je een heel gezellig mens. Geen bloederige toestanden zoals ik in mijn kennissenkring wel eens gehoord heb./div>
Waardering:
10.0
28 april 2014 | Mw. van Bremen
Perfecte behandeling!

Ik was op zoek naar een nieuwe pedicure. Ben blij dat ik bij Karina ben uitgekomen. De behandeling verliep pijnloos! Bij mijn vorige pedicure was ik altijd een beetje gespannen omdat het fraisen bij de nagels pijn deed. Karina werd met de nieuwste motor. Hierdoor kan zij heel precies werken. Ik ga nooit meer naar een andere!
Waardering:
10.0
02 november 2013 | Afke
Goede marathon gelopen!

Ik loop veel hard, als Karina mijn voeten heeft behandeld, loopt het zo lekker. Ik heb last van likdoorns maar ook eelt. Ik ben erg tevreden, gedurende een lange periode heb ik zelfs helemaal geen last van likdoorns meer! Karina geeft veel aandacht, service en goede sfeer, een prima prijs overigens.
Waardering:
10.0
20 augustus 2013 | Roos
Goede service

Al veel pedicures bezocht maar bij Karina blijf ik teruggaan. Ik ben diabetisch en ben blij dat zij voorzichtig werkt. Nooit gehaast, neemt ook altijd de tijd voor haar klanten. Een pedicure,die naast haar medische behandeling, ook een ontspannen sfeer schept, echt zin om naar toe te gaan!
Waardering:
10.0
05 april 2013 | Rogier
Lekker tennis zonder pijn

Al jaren laat ik mijn voeten behandelen door deze pedicure. Hierdoor kan ik beter presteren tijdens mijn wedstrijden. Voorheen altijd last van ingroeiende nagels. Door goed onderhoud geen pijn! Daarnaast goede massage. Helemaal top!
Waardering:
10.0
01 maart 2013 | Annousjka
Waar zijn al je beoordelingen gebleven?

Ben zo blij met Karina. Ik heb veel last aan mijn voeten gehad, o.a een ingroeiende nagel. Met pijn stapte ik de salon binnen. Maar hoe heerlijk om die pijn niet meer te voelen. Vakkundig werk, karina werkt heel precies, en dat is in mijn geval belangrijk. Heel veel dank voor je expertise. Waar zijn nu toch al jouw 38 beoordelingen, reviews gebleven?
Waardering:
10.0
25 januari 2013 | Mw. Berkel
Eindelijk in de top tien pedicures!

Je hebt het verdiend, je bent als tweede opgenomen in de top tien pedicures van Nederland. Jouw service, kwaliteit en gezelligheid worden beloond hiermee. Ga zo door!
Waardering:
10.0

Plaats ook een review